Kami ngabantosan dunya ngembang saprak 1998

BERITA INDUSTRI

  • Widang aplikasi perancah ringlock di Asia Tenggara

    Widang aplikasi perancah ringlock di Asia Wétan Kidul Fitur utami tina perancah ringlock dikandung dina "ringlock plate plate", tiang perancah dilas ku piring, horisontal dilengkepan ku gabungan, sareng baudna dianggo salaku panyambung pikeun ngabentuk ri ...
    Maca deui
  • Harga baja domestik terus naék

    Sudut pandang inti: Tina sisi pasokan, produk baja domestik kapangaruhan ku penyesuaian kawijakan strategis "karbon nétral", anu bakal ngawatesan produksi baja domestik dina jangka menengah sareng jangka panjang. Dina jangka pondok, Tangshan sareng Shandong perlindungan lingkungan bakalan ...
    Maca deui
  • Ngawangun formwork-6 ciri ngawangun bahan lapis formwork

    Wangunan formwork-6 ciri ngawangun bahan lapis formwork Kotak kayu sareng formwork parantos dua harta karun tina situs konstruksi. Dina taun-taun ayeuna, formwork ngawangun kayu lapis parantos ngembangkeun gancang, sareng spésiés tangkal utama anu diolah nyaéta kayu putih sareng poplar. Ap ...
    Maca deui
  • Babandingan harga buta sanés pilihan, sareng anjeun kedah merhatoskeun poin-poin ieu nalika mésér perancah ringlock!

    Akhir minggu kamari, video tina rosette nada dering langkung lemah dihancurkeun. Dina pidéo éta, anjeun tiasa ningali yén hiji pagawé nganiaya disk ku pipa waja. Saatos ngan ukur dua sambel, disk na jelas rusak. Salaku komponén konci perancah tipe ringlock, disk ringlock mangrupikeun bagian anu penting anu ...
    Maca deui
  • Nalika Parancah parantos dipasang, kumaha cara nyocogkeun sareng pipa sareng gandeng?

    Nalika Parancah parantos dipasang, kumaha cara nyocogkeun sareng pipa sareng gandeng? Sanaos anjeun tiasa milih cuplock, ringlock, cross-lock, sareng sajabana, pikeun ngepak, kanggo biaya, kapraktisan, sareng pertimbanganan genah, perancah pipa waja tipe gandeng masih nempatan bumi. Éta tiasa dianggo henteu ngan ...
    Maca deui
  • Parancah ringlock langkung saé tibatan Parancah cuplock?

    Parancah ringlock langkung saé tibatan Parancah cuplock? Parancah ringlock sareng Parancah cuplock mangrupikeun jenis parancah anu énggal, sareng duanana tiasa dianggo salaku formwork pendukung, janten dimana dua éta sering dibandingkeun, tapi kaseueuran jalma mikir yén Parancah ringlock langkung saé tibatan cuplock sca ...
    Maca deui
  • How about galvanized scaffolding? Is it good to use?

    Kumaha upami Parancah galvanis? Naha saé dianggo?

    Parancah galvanis umumna ngarujuk kana Parancah ringlock langkung populér. Beungeut parancah ringlock diubaran ku prosés galvanisasi panas-dip, sareng umur jasa saluhur 15 taun. Parancah ringlock gaduh biaya murah sareng efisiensi tinggi. Gampang dibongkar sareng ...
    Maca deui